Kamers met Logies en Ontbijt, Vakantiewoning in het Loire Dal

Welkom in La Chaussée
 
Kamers met logies en ontbijt
                       >> Reserveren
Gastenboek

Foto's

Contact

Sfeervolle en met smaak ingerichte kamers

De gehele eerste verdieping van La Chaussée is smaakvol ingericht voor onze gasten met in totaal drie kamers.

De grote kamer is ruim 30 m², heeft een grote badkamer (10 m²) met twee wastafels en zowel een douche als een bad en heeft tevens een dressing. In totaal ongeveer 45 m²! De kamer heeft twee grote ramen die uitkijken op het park van La Chaussée (het zuiden) en de dressing heeft een groot raam op het noorden die uitkijkt op velden. Er is één twee persoonsbed (140 x 200) en een kleiner bed (120 x 180).
De prijs van deze kamer is 115 euro per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt. 25 euro/nacht (incl. ontbijt) voor een extra persoon. Er kan eventueel bij uitzondering een extra bed worden geplaatst..

Er zijn twee twee-persoonskamers: een "blauwe kamer" en een "zalmkleurige" kamer. Beide kamers zijn zo goed als identiek. De eerste kijkt met een groot venster uit op het park van La Chaussée (het zuiden), de tweede kijkt uit op de velden ten noorden van La Chaussée.
Beiden hebben ze een badkamer met een wastafel, toilet en douche.
Bij reservering opgeven of u de voorkeur geeft aan één twee persoonsbed (160 x 200) of twee éénpersoons bedden (80 x 200).
De prijs voor elk van deze kamers is 82 euro per nacht voor twee personen en 70 euro per nacht voor één persoon, inclusief ontbijt.