Kamers met Logies en Ontbijt, Vakantiewoning in het Loire Dal

Welkom in La Chaussée
 
Kamers met logies en ontbijt

Gastenboek

Foto's

Contact

Enkele passages uit ons gastenboek

"Prachtige vakantie, bijzonder lieve en gastvrije mensen. Ideale plek om tot rust te komen. Bedankt!
Juli 2013; Rudy, Linda, Stefan, Julie en Jasper.

"Ongelooflijk bedankt voor het warme welkom, het leuke verblijf en het prettige gezelschap. We hebben er van genoten."
Augustus 2012; Bart en Thea

"Wat een heerlijke plek, een prachtig sfeervol huis en een bijzonder gastvrije ontvangst. Hier vergeet je even alles en kan je niks anders dan genieten"
Carin en Roy

"Ik vond het hier heel leuk zwemmen, heel warm, met nog een pingpongtafel, hekemaal perfekt. De mensen zijn heel gastvrij. De tuin is perfekt om in te wandelen. Hele lekkere bedjes. Ik vond het hier heel leuk."
Juli 2012; Timo, 10 jaar

"Wij hebben genoten van dit heerlijke plekje! De fijne tuin, het zwembad en de kamer met prachtig uitzicht. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en alle leuke tips waardoor we de omgeving beter hebben leren kennen.
Juli 2012; Hans en Marjolein

"Na ons bezoek aan de prachtige kastelen van de Loire konden we volop genieten van de rust en charme en gastvrijheid van La Chaussée. De gastvrouw blijft in ons geheugen. De kamers en ontbijt zijn uitstekend mooi en goed. De stilte alsook het concert van de vogels dragen bij aan de charme van ons verblijf. We hopen ooit nog eens terug te komen."
fam. Wiertz; Belgie

"Net als vorig jaar hebben wij hier genoten van de gastvrijheid van mijnheer en mevrouw Brinckman. Het kader is hier prachtig, boeiende omgeving met interessante bezienswaardigheden. Kortom, alles was aanwezig voor een fantastisch verblijf aan de Loire. Hopelijk komen wij volgend jaar terug.
Freida en Herman, Belgie

"We hadden een uitstekend verblijf in La Chaussée. Dit voornamelijk door de goede zorgen van Marie-José: haar fantastische ontbijt, haar deskundige uitleg over deze mooie streek, de mooie kamer in een rustige, groene omgeving."
Herman en Freida, Belgie

"Na precies een jaar opnieuw genoten van de heerlijke serene rust en sfeer op La Chaussée. Heerlijke dagen en een plek om terug te blijven komen (ook voor de overheerlijke ontbijttafel vol sfeer)."
Eric, Bram en Sophie

"Er lijkt geen groter kompliment te maken, dan voor een derde keer terug te komen..."
Ruud en Mia; Helmond

«....wanneer je je zo welkom voelt als hier bij de familie Brinckman, dan kom je terug..."
Ruud en Mia; Helmond

«Ons verblijf hier was als een zoete droom. Wakker worden in een oase van rust; de smaak papillen strelen met de heerlijkste jams en vruchten; en na alle indrukwekkende kastelen 'thuiskomen' in een kamer vol kleur, geur en verse bloemen. Bedankt voor de goede sfeer en het fantastische verblijf.
Sophie

«Het is goed toeven op La Chausséé. De uitdrukking 'Leven als God in Frankrijk' wordt konkreet bij jullie. Marie-José is naast een begaafd schilderes ook een voortreffelijke gastvrouw en een prima gids die alles weet over de omgeving en daar inspirerend over vertelt.
Inge en Peter; Amstelveen

«Wat een heerlijke vakantie hier. De gastvrijheid, de vriendelijkheid en, heel belangrijk, de adviezen van mevrouw Brinckman waardoor we zoveel moois hebben gezien. En dan het park! Wat hebben we genoten van die mooie oude bomen. En onze prachtige Chambre bleue!. Kortom fantastisch!
Joan en Iet

«We hebben genoten van het prachtige huis met het heerlijke zwembad en de mooie omgeving. Veel dank daarvoor. Zonder onze persoonlijke gids Marie-José
hadden we van menig evenement in de omgeving pas gehoord als het voorbij was.
Amsterdam, Utrecht

«Nooit geweten dat het paradijs zo dichtbij Nederland was te vinden...»
Bert en Cock